Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ! Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΡΑ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ !ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ 14.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕιΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ







Η γνωστή στην ασφάλεια  ιερόδουλη από την Παστίδα ξαναχτύπησε,αυτήν τη φορά δεν σούφρωσε  200 η 700 ευρώ αλλά άρπαξε μεγάλη μπάζα,έκλεψε 14.000 ευρώ από
έναν άτυχο Ροδίτη!!

Πως συνέβη όμως το περιστατικό? 

Η γνωστή σε όλους Ν,,,,,,,, κλείνει τα ραντεβού της με ανυποψίαστους πελάτες μέσο Facebook εκεί τσίμπησε και τον ηλικιωμένο Τ.Μ, όπου του υποσχέθηκε τον ουρανό με τα άστρα σαν θα πήγαινε στο μαγικό της παλατάκι "οίκο  ανοχής"  στην Παστίδα.

Ο κακόμοιρος ήθελε να γλεντήσει λίγο τον εαυτό του,γιατί  χθές έλαβε  τις καθυστερημένες συντάξεις 3ετών και για κακιά του τύχη δεν τα άφησε στο σπίτι,τα πήρε μαζί του!!!
Το βράδυ τελείωσε και έτσι η Ν,,,,,,,,του ετοίμασε ένα ζεστό μπάνιο με αφρόλουτρο όπως μάθαμε πριν φύγει.

Φεύγοντας ο συνταξιούχος διαπίστωσε πως τα λεφτά των συντάξεων του εξαφανίστηκαν 14.000 χιλιάδες ευρώ,βέβαια η Ν,,,,,, η   Κ,,,,,,, Τ,,,,,,,,αρνήθηκε πως είχε πάρει τα χρήματα .

Ο άτυχος συμπατριώτης μας πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού και κατάγγειλε το περιστατικό,μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο,και γνωρίζοντας πως η οικογένεια του θα τα μάθαινε έκανε μήνυση τελικά στην Ν,,,,,,,,όμως η Ν,,,,,,,,,αγνοείτε δύο μέρες τώρα,έχει εξαφανιστεί από προσώπου γής.

Η αστυνομία την αναζητεί πάντως,,,,,,ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή,  μακάρι πάντως να την 

βρουν γιατί ο άτυχος ηλικιωμένος είναι σε κρίσιμη κατάσταση από ότι μάθαμε τώρα και δεν θα την βγάλει, λόγο πως τα λεφτά τα είχε για να ξεπληρώσει κάποια οικογενειακά χρέη,συν την ψυχολογική κατάπτωση λόγο εξευτελισμού από το οικογενειακό του περιβάλλον .

Εδώ βρήκαμε στο διαδίκτυο ένα σχετικό δημοσίευμα με περιπέτειες της ιδίας http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/12/780.html



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου